Coronavirus - România: 1952 de cazuri confirmate

Judecătorul a început să râdă isteric când criminalul, auzind verdictul, i-a spus asta, urlând!

Monday, 05 August 2019, 17:16 Sursă: REALITATEA.NET

Blake avea doar 22 de ani când şi-a ucis propria mamă, o femeie în vârstă de 48 de ani. În acea perioadă, tânărul consuma droguri şi suferea de tulburări psihice. Înainte de tragicul eveniment, acesta s-a dus la biserică, unde i-a spus preotului că are tot felul de "viziuni spirituale" în care apar frecvent cifrele "7" şi "3". Avea un comportament violent, iar asta l-a făcut pe preot să cheme paza şi să-l dea afară din biserică.

Când s-a întors acasă, mama sa, Dedre, a observat că tânărul era din ce în ce mai agitat. Speriată, a pus mâna pe telefon şi a sunat-o pe mama ei. După doar câteva cuvinte, femeia a căzut secerată. A apucat doar să-i spună mamei sale că Blake a înjunghiat-o.

În secunda următoare, mama lui Dedre a sunat la poliţie, dar oamenii legii au ajuns prea târziu. Femeia era deja într-o baltă de sânge, moartă. Băiatul o târâse în garaj, apoi fugise. L-au găsit ascunzându-se în casa unui vecin. Era ghemuit într-un dulap. L-au dus la spital, unde medicii au stabilit că luase o supradoză de droguri, apoi, după ce a primit tratamentul necesar, a fost dus la închisoare.

Zilele au trecut şi, când a ajuns în faţa judecătorului, acesta a aflat că este acuzat de crimă. Mai mult, trebuia să achite o cauţiune de 50.000 de dolari. Cum era conştient că nu avea de unde să plătească banii, a izbucnit în lacrimi! Ştia că va ajunge la închisoare. Şi, mai presus de toate, ştia că, odată ajuns acolo, va fi abuzat în fel şi chip, inclusiv sexual. Doar gândul la ce avea să i se întâmple l-a făcut să urle ca din gură de şarpe: "Nu vreau să merg la închisoare! O să mă violeze! O să mă forţeze!"

Martorii care au luat parte la procesul tânărului au declarat, ulterior, pentru presa locală, că, în momentul în care i-a auzit tânguielile, judecătorul a izbucnit într-un râs isteric.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL