Judecătoare de la CAB: Sesizările disciplinare, cauzate de mesajele prin care dezvăluiam abuzuri

Wednesday, 02 April 2014, 11:27 Sursă: REALITATEA.NET

"Plangerea formulata impotriva mea de catre presedinta Curtii de Apel Bucuresti pretinzand ca am spart o yala, a fost solutionata definitiv prin sentinta penala a Curtii de Apel Pitesti din data de 20.12.2013 prin care s-a concluzionat ca nu a fost comisa nicio infractiune", spune judecătoarea Mihaela Ciocea, într-un drept la replică trimis Realitatea.net.

"Arat ca seria de cca 13-15 sesizari disciplinare dispuse impotriva mea de catre presedinta Curtii de Apel, Lia Savonea si de catre fostul presedinte Dan Lupascu, care au culminat cu efectuarea acestei plangeri penale, au fost cauzate de mesajele postate de mine pe forumurile magistratilor prin care le dezvaluiam situatii abuzive in care sunt implicate persoane din conducerea CAB si membrii ai Sectiei de Judecatori ai CSM, inclusiv situatii de grava promiscuitate. Pe de alta parte, sanctiunea cu suspendarea nu are nicio legatura cu plangerea penala si nu produce niciun efect pana nu va fi solutionat recursul meu impotriva acestei masuri, de catre ICCJ", mai spune judecătoarea.

Citeşte şi: JUDECĂTOARE SUSPENDATĂ şase luni după ce a rupt o yală de la Curtea de Apel BucureştiAlte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL