Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jucătorii lui Dinamo, la un pas să fie linșați de ultrași

Saturday, 17 August 2019, 10:26 Sursă: REALITATEA.NET

În drumul spre Bucureşti, aproximativ 50 de suporteri cu cagule pe faţă au atacat autocarul dinamoviștilor cu pietre și au spart geamurile. Jucătorii şi staff-ul s-au refugiat în baza Dinamo de la Săftica şi au cerut ajutorul jandarmilor.

O parte dintre dinamovişti au înnoptat în cantonament la Săftica, alţii au mers spre casă cu maşinile personale de frica ultrașilor furioși. Nicio persoană nu a fost rănită.

De altfel momentele tensionate începuseră încă de la finalul meciului, la stadionul din Ploiești unde jucătorii au fost puși de suporteri să-și dezbrace tricourile și să plece de la echipă deoarece rezultatele obținute de ei sunt cele mai slabe din istoria clubului de fotbal.

În jurul orei 23:30, clubul a cerut intervenţia Jandarmeriei, iar o dubă şi-a făcut apariţia la Săftica. Oficialii clubuli au refuzat să vorbească despre cele întâmplate. Suporterii le-au cerut socoteală jucătorilor şi la finalul jocului, în zona vestiarelor. Dan Nistor a încercat să discute cu ei, dar fără succes.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL