Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocurile pe care le așteptam în 2014, dar vor veni abia la anul

Sunday, 08 June 2014, 16:35 Sursă: REALITATEA.NET

Gamespot a făcut o listă a jocurilor care au fost anunțate pentru 2014, dar care, dintr-un motiv sau altul, au fost amânate.

Mad Max

E noul titlu de la Avalanche Studios, care a creat și Just Cause 2 și trebuia să apară în acest an. Mad Max a fost anunțat anul trecut la E3 și trebuia să fie lansat în vara aceasta pe Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 și pe PC.

Un trailer al titlului, care se concentrează pe mașina lui Max, Magnum Opus, poate fi văzut mai jos.

The Division

Titlul de la Ubisoft a fost anunțat pentru 2014, dar aproape nimeni nu credea că acest lucru se va întâmpla. The Division e un joc amplasat într-o lume post-apocaliptică, iar detaliile vor fi la un nivel înalt.

Jocul a fost prezentat la E3 în 2013 și va fi disponbiil pe mai multe platforme. E un third-person shooter care va avea acțiunea într-un New York devastat, oferind niveluri de realism extraordinare, potrivit Ubisoft.

Dying Light

Un titlu de tip open-world de la creatorii Dead Island. Vom ucide evident zombi, dar jocul va fi disponibil în 2015, deoarece Techland vrea să aducă îmbunătățiri mecanicii jocului. Citeste mai mult pe playtech.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL