Coronavirus - România: 2109 de cazuri confirmate

Jocuri pe televizor, prin cablu TV? EA SPORTS pregateste o adevarata REVOLUTIE

Sunday, 04 May 2014, 20:29 Sursă: www.GadgetReport.ro

Potrivit Reuters, compania negociaza cu distribuitorul american de servicii de televiziune Comcast pentru a aduce pe platforma multimedia X1 cele mai noi si interesante jocuri, de la fotbal, la baschet, tenis si alte sporturi.

 Potrivit expertilor, intr-o prima faza, in oferta operatorului de servicii TV ar urma sa apara cateva jocuri de familie, interactive, usor de accesat de toti membrii familiei si cu un grad de dificultate redus.

 Ulterior, in oferta operatorului vor fi incluse si alte titluri, in genul celebrului joc de fotbal FIFA 2014.

 Ideea nu este una noua, atat Apple cat si Amazon explorand astfel de servicii prin intermediul consolelor sale Apple TV si Fire TV. EA Games ar vrea, insa, sa transforme gamingul pe televizor intr-o adevarata afacere la scara industriala.

 Potrivit expertilor, planurile EA Games depind in mare parte de dezvoltarea unei infrastructuri care sa permita accesul simultan a milioane de jucatori la servere, fara sa aiba probleme de lag-uri (intarzieri) si acces.

 Avand in vedere insa dezvoltarea extraordinara a gaming-ului online din ultimii ani, initiativa are mari sanse de reusita.

 Cum vor avea acces clientii la jocurile de pe televizor, aflati de pe GadgetReport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL