Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Uniunea Europeană, dominată de Germania, caută o poziționare rabinică

Monday, 11 May 2020, 15:33 Sursă: Realitatea.net

În timp ce America și China își încordează mușchii și se încruntă amenințător, pregătind terenul unei inevitabile confruntări de proporții planetare, Uniunea Europeană, dominată de Germania, caută o poziționare rabinică, încercând să devină jucătoare la ambele capete, pentru a împăca nevoia de securitate garantată de NATO și profitul schimburilor comerciale și mai ales nevoia de resurse energetice furnizate de regimurile de la Beijing și Moscova, așezându-se fix între Ciocan și Nicovală...

Ce ne rezervă nouă, românilor, viitorul imediat, fiind în același timp partenerii strategici ai SUA, dar fiind dependenți de Germania care este cel mai mare investitor din economia românească... vom încerca să aflăm de la deputatul Pavel Popescu, Mihai Rusu, de la München, Petrișor Peiu, Ion M. Ioniță și Matei Ladea, fost referent în Bundestag.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-05-11 19:06:10
Popescu florin

Cumpărătorii se pot aproviziona doar din piețele de cartier, piețe care nu sunt întotdeauna cele care oferă marfa cea mai bună la cel mai convenabil preț. Este clar că astfel comerțul nu este unul de piață liberă din cauza restricțiilor de circulație.

Alte articole din: ACTUAL