Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Totul despre resetarea aparatului judiciar

Thursday, 28 May 2020, 15:08 Sursă: Realitatea.net

Neîncrederea în instituții, corupția și sentimentul public că legea nu este egală pentru toți a creat în ultimii ani o prăpastie între stat și societate, împiedicând modernizarea și dezvoltarea României! Cauza profundă se află în sistemul judiciar care, în ultimii ani, a lucrat mai degrabă pentru a proteja infractorii decât oamenii cinstiți.

În prima parte a emisiunii noastre, vom dezbate alături de foștii miniștri ai Justiției Ana Birchall și Cristian Diaconescu momentul T zero al resetării aparatului judiciar, iar în partea a doua, împreună cu jurnaliștii de investigație Dan Bucura, Sorin Manea și Răzvan Gheorghe, vom trece în revistă cele mai răsunătoare cazuri de magistrați corupți:

Cazul Bogdan Ioan-Tudoran, fost judecător al Curții de Apel București acuzat de corupție și dobândire de averi nejustificate, apropiat de marii investitori imobiliari și care a semnat inclusiv Hotărâri de guvern, în locul miniștrilor, favorizând prejudicierea activelor statului în favoarea unor antreprenori privați! Ne amintim de judecătoarea Geanina Terceanu care a întreținut relații sexuale cu Cristian Borcea și a primit șpagă 200.000 de euro pentru a dispune achitarea inculpaților în dosarul transferurilor din fotbal. Îl pomenim și pe judecătorul Stan Mustață, arestat într-un dosar de mită pentru soluții favorabile unor inculpați și condamnați... Așadar, o nouă ediție incendiară la care vă invit să fiți părtași!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL