Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Totul despre amenințările la adresa statelor europene aflate în raza de acţiune a rachetelor rusești

Wednesday, 27 May 2020, 15:17 Sursă: Realitatea.net

Despre consecințele abandonării de către SUA a Tratatul INF al Forţelor nucleare cu rază medie din Europa, despre amenințările la adresa statelor europene aflate în raza de acţiune a rachetelor rusești, vom discuta într-un interviu exclusiv cu Iulian Chifu, prezent în platoul "Jocuri de Putere".

În partea a doua, vom aborda subiectul ședinței de astăzi a CSAT, prezidată de Klaus Iohannis, în care a fost statuată Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru 2020 – 2024.

Cum va reuși România să-și apere cetățenii oriunde s-ar afla ei, care vor fi planurile care ne asigură securitatea, care ne respectă drepturile și pune instituțiile publice în serviciul nostru, cum ne vom asigura și proteja valorile, interesele, simbolurile, bunurile naționale și resursele naturale vom afla de la analiștii noștri: Ion M. Ioniță, Prof. Ștefan Ciochinaru și generalul Alexandru Grumaz.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL