Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Scandal cât Casa Poporului între între PNL și USR, care se acuză reciproc de blat cu PSD

Wednesday, 21 October 2020, 17:55 Sursă: Realitatea.net

Liberalii îi acuză pe cei din USR că l-au votat pe Florin Iordache și amenință că, după alegeri, nu vor face o alianță cu un partid care „l-a susținut pe cel care a dat OUG 13”. 

De partea cealaltă, USR îi acuză pe liberali că sunt „mincinoși”. 
Presedintele PMP, Eugen Tomac, toarnă gaz peste foc amintind că și în trecut, în spatele votului secret, a fost propulsat Bădălău la Curtea de Conturi cu sprijin și de la USR, și de la PNL.

Votul de ieri pentru “Ciordache”, primit de la soldații lui Barna, a fost condiționat de susținerea senatorului George Dircă la șefia secției din Consiliul Legislativ. O alta decizie politică ne lasă ca pe măgar în ceață. 
Fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, din Guvernul Cioloș, deschide lista PSD Cluj la Camera Deputaților.

Cu o lună jumătate înainte de alegerile parlamentare, Victor Ponta mai primește un shpitz sub centura, acolo unde abia mai are 1% încredere politică. Locul 2 la Cameră din partea Pro România, Bănicioiu este invitat de DNA să răspundă la acuzațiile de luare de mită și trafic de influență, iar secretarul general al micropartidului, Ion Mocioalcă, a fugit la PSD. Despre toate acestea și alte grozăvii cu parfum de neuroni prăjiți vom discuta diseară cu Oana Stănciulescu, Ion M Ioniță și Dan Bucura.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL