Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Întrebări cu tâlc înaintea alegerilor 

Wednesday, 09 September 2020, 16:15 Sursă: Realitatea.net

De ce votam numai incompetenti si ticalosi? Ce inginerie sufleteasca malefica ne face sa ne lasam destinul social pe mana unor talhari incompetenti? Cum se întâmpla ca la fiecare scrutin electoral parca ne ia cineva mințile și alegem cam aceiași oameni de treizeci de ani și apoi ne frustram ca rămânem împotmoliți in sărăcie și lipsa de perspectiva?

Daca analizam prestatiile politice, administrative, legislative si, in cele din urma, publice, ale vedetelor guvernarii Ciumei Rosii - Gabriela Firea, Victor Ponta, Olguta Vasilescu, Serban Nicolae, Nicolicea, Codrin Stefanescu, Tariceanu, Ciolacu si alte sinistre figuri placide - putem trage cateva concluzii: incompetentii sunt incapabili sa recunoasca nivelul real de competenta al celorlalti ocupandu-le locul si ruinand tara.

Vedem, așadar, ca este in responsabilitatea noastră socială sa votam oameni competenti, cinstiti și mai ales pe cei care au demonstrat deja ca pot construi ceva in viața, nu doar niște maimuțoi, plimbați ritualic de partide prin fata alegătorilor. Echipa din aceasta seara este formată din Adrian Cozma de la PNL, Stefan Florescu de la PMP, Stelian Negrea și Laurentiu Ciocazanu.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL