Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Dușmanii interesului național încearcă să denigreze măsurile luate de guvern pentru combaterea pandemiei

Wednesday, 16 September 2020, 17:19 Sursă: Realitatea.net

Ce fac dușmanii interesului național? Pai, prin vocea stridentă a Renatei Weber, pe nedrept numita Avocata Poporului, încearcă o nouă campanie de denigrare a măsurilor luate de guvern pentru combaterea pandemiei, reclamând ca asimptomaticii sunt prea multă vreme ținuți în spitale, și ca li se încalcă drepturi și libertăți, dar ce libertate este aceea de a-i îmbolnăvi pe ceilalți? Gândire specific pesedista, din moment ce liderii lor se întâlnesc cu alegătorii fără nicio măsură de protecție...

Nicușor Dan a expus astăzi caracatița intereselor grupării Pandele-Firea, arătând traseul banilor publici revarsându-se printr-o complexă inginerie financiară în buzunarele clientelei de partid. 

Mai mult decât atât, furibunzi că li se năruie pământul de sub picioare, pesediștii au amorsat o adevarată bombă în Parlament, reintroducând legea majorării pensiilor cu 40 % și majorarea salariilor profesorilor din acest an, bagatelizând astfel ordonanța de urgență de rectificare a bugetului adoptată luna trecută de Guvernul Orban, prin care majorarea pensiilor fusese redusă la 14%, iar creșterea salariilor profesorilor fusese amânată pentru anul viitor.

Despre toate aceste grozăvii și multe alte nenorociri, brand Ciuma Roșie, vom discuta cu Cristian Băcanu, Eugen Pîrvulescu, de la PNL, Eduard Koler de la PMP și Laurențiu Ciocăzanu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL