Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: Ce strategii are PSD pentru sabotarea interesului național

Tuesday, 28 April 2020, 16:14 Sursă: Realitatea.net

Dacă PSD-ul ar fi fost un partid politic, ar fi avut întotdeauna soluții și la guvernare, și in opoziție, dar pe ei nu i-au interesat niciodată reconstrucția și modernizarea României ci doar privilegiile puterii și îmbuibarea propriilor baroni, adevărați Vătafi ai sărăciei... Acum, în plină pandemie, vor sa depună moțiuni de cenzură împotriva miniștrilor care chiar pot redresa situația economică dezastruoasă lăsată moștenire de camarila lui Dragnea și Dancilă!

Capcana în care a căzut majoritatea populației în 2016, votând promisiunile abracadabrante din programul de guvernare, prezentat scolastic de Dragnea pe la toate televiziunile ne-a costat trei ani de stagnare și de sărăcie. Fără PSD la putere, România putea să aibă mai multe autostrăzi, mai multe şcoli, mai multe spitale, să aibă mai multe proiecte pe fonduri europene, să aibă un plan durabil de dezvoltare și modernizare pe termen mediu și lung...

Pentru mine este inacceptabil și revoltător să îi vedem dând lecții astăzi pe cei care au lăsat spitalele fără resurse și economia fără investiții majore! Nu înțeleg de unde au găsit atâta nerușinare încât au ajuns chiar sa instige la nerespectarea măsurilor menite să protejeze viața cetățenilor.

Vom face, în această seară, o analiză foarte serioasă a strategiilor pesedistilor de a sabota încă o dată interesul național, cu ajutorul celor mai onești și necruțători jurnaliști: Oana Stănciulescu, Ion M. Ioniță, Stelian Negrea și Răzvan Gheorghe.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL