Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jason Momoa e celebru, frumos și sexy. Dar știi cum arată soția lui? E cu 12 ani mai în vârstă

Friday, 10 May 2019, 11:16 Sursă: REALITATEA.NET

Însă inima lui Jason Momoa aparține unui singure femei, soția sa, cu care are doi copii. Povestea celor doi este una impresionantă, Jason văzându-și prima oara soția când avea 8 ani! Cei doi formează un cuplu din 2005 și au împreună doi copii: o fiică pe nume Lola (11) și un fiu, Nakoa-Wolf (9).

Celebrul actor din Aquaman a declarat că a fost îndrăgostit de Lisa Bonet, încă din copilărie.  „A fost mai mult decât dragoste la prima vedere. Când aveam opt ani, am văzu-o la TV și am spus: „Mami, o vreau pe fata asta!”. Era ca și când aș fi zis: „te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine. Sunt cel mai bun stalker”, a povestit Jason Momoa.

Jason a cunoscut-o pe Lisa prin intermediul unor prieteni comuni, într-un club de jazz. „M-am întors și am văzut-o cum vine spre mine și îmi spune că o cheamă Lisa. M-am uitat spre prietenul meu și simțeam cum ardea totul în mine, parcă aveam artificii în stomac”, a dezvăluit Jason Momoa.

Apoi, cei doi au ieșit împreună să bea o bere, iar mai departe totul este istorie! Cei doi au o relație minunată de aproape 13 ani și s-au căsătorit în octombrie 2017.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL