Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jandarmeria acuză manifestanții: Protestul din Piața Victoriei, ilegal

Sunday, 24 February 2019, 19:22 Sursă: REALITATEA.NET

Jandarmeria îi acuză pe protestatarii din Piața Victoriei, strânși în zonă în urma apelurilor publice ale unor organizații civice și ale unor politicieni, că nu au autorizație pentru miting. 

"Pentru organizarea acestei manifestații nu au fost respectate condițiile legii adunărilor publice în vigoare aceasta fiind anunțată pe rețelele de socializare, în mediul online și în mass-media. Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea și liniștea publică și va lua toate măsurile pe care le consideră necesare, astfel încât să prevină incidentele care ar putea tulbura ordinea publică pe timpul desfășurării acestei manifestații. Vom face toate eforturile astfel încât activitatea firescă a instituțiilor publice, folosirea drumurilor precum și celelalte activități cotidiene sa nu fie afectate sau efectul să fie unul limitat", precizează un comunicat de presă al Jandarmeriei Capitalei dat publicității duminică seară. 

Protest Piața Victoriei. Mii de oameni sunt acum în stradă: ”Abrogați, apoi plecați!” 

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei transmit că în spațiul public au circulat mai multe informații și știri false cu privire la numărul de jandarmi angrenați în această misiune, "cu scopul de a crea emoție și a crește gradul de tensiune în rândul celor interesați să participe la această manifestație" și infirmă aceste informații.

"Recomandăm participanților să respecte indicațiile și recomandările forțelor de ordine aflate în dispozitiv, iar pentru a nu exista nici un fel de evenimente negative, modul de manifestare trebuie să rămână unul pașnic și fără încălcarea normelor legale!", mai arată Jandarmeria Capitalei.

 Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL