Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jaf armat la o bancă din Bistrița. Suspectul, prins după câteva ore în Vama Siret. UPDATE

Tuesday, 05 July 2016, 12:11 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 20:39 Un suspect a fost reţinut de Poliţişti în urmă cu puţin timp, în Vama Siret, la graniţă cu Ucraina.

UPDATE 12:53: Jaful s-a produs dimineața. Bărbatul s-a pus la coadă în spatele unei femei care venise la bancă să-și plătească o rată. Imediat ce s-ar fi așezat la coadă, bărbatul ar fi ridicat pistotul deasupra femeii și ar fi spus: „Nu mișcați, este un jaf!”. Femeie care se afla în bancă a reușit să fugă, ajungând la o tonetă de ziare din apropiere. Vânzătoarea de la toneta de ziare a fost cea care a alertat poliția. 

Femeia care se afla în bancă în momentul producerii jafului spune că l-a văzut pe bărbat în timp ce fugea pe strada Năsăudului spre zona Lamă. 

Potrivit reprezentanților poliției bistrițene, bărbatul are în jur de 30 de ani, avea ochelari și nu și-a ascuns fața cu nicio mască. Deocamdată nu se știe prejudiciul. Poliția a confirmat faptul că nicio persoană nu a fost rănită și că bărbatul a intrat în bancă cu o armă.

Atacul sub amenințarea armei a avut loc la o filială a Raiffeisen Bank situată pe strada Năsăudului, colț cu Calea Moldovei. Accesul în zonă a fost restricționat, polițiștii desfășurând cercetări la fața locului, potrivit Bistrițeanul.ro.

Din primele noastre informații reiese că un bărbat a intrat cu un pistol în bancă, ar fi cerut banii, i-a luat și a ieșit în scurt timp.

Atacul ar fi durat doar câteva zeci de secunde. Pe momentul jafului, bărbatul i-ar fi ținut și ostatici pe angajații băncii. Suma pe care ar fi luat-o, se pare că, era una importantă.

Nu este exclus ca bărbatul să fi primit un pont, acționând tocmai când banca se aproviziona cu bani. Bărbatul s-ar fi făcut nevăzut pe o străduță din spatele băncii.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL