Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

iWatch. SURPRIZA DE PROPORŢII pregatită de Apple cu ceasul inteligent

Thursday, 29 May 2014, 12:50 Sursă: GadgetReport.ro

 Informatia este prezentata de GadgetReport.ro, care il citeaza pe Brian Blair, analist de la Rosenblatt Securities, un specialist care tot timpul a anticipat corect urmatoarele miscari pregatite de Apple.

 Blair a fost in Taiwan si a discutat cu furnizorii Apple, afland astfel ca ceasul iWatch va avea un display similar Motorola Moto 360, cu un aspect clasic si foarte subtire.

 Productia iWatch va incepe in intervalul iulie-august, ceea ce inseamna ca lansarea ceasului inteligent va avea loc cel mai probabil in octombrie.

  Potrivit informatiilor prezentate pe surse in presa chineza, producatorul taiwanez Quanta Computer, cel care va construi ceasurile iWatch, lucreaza deja la foc continuu pentru a pregati noul produs.

  Apple se asteapta la o cerere masiva pentru primul sau ceas inteligent, iWatch, motiv pentru care pregateste un stoc de 65 de milioane de bucati, anunta publicatia chineza Economic Daily News. 

  Dincolo de forma si data de lansare, Brian Blair afirma ca Apple va lansa doua modele de iWatch, cate unul pentru ambele sexe.

 Cum va arata ceasul iWatch, aflati de pe GadgetReport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL