Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ISIS îndeamnă jihadiștii să recurgă la luări de ostatici și masacrarea non-musulmanilor

Friday, 05 May 2017, 20:47 Sursă: REALITATEA.NET

O nouă metodă de acțiune este recurgerea la luări de ostatici și achiziționarea armelor de foc de la orice centru de profil de pe teritoriul SUA, pentru a evita ca militanții să fie descoperiți la controalele vamale. Iar dacă nu le pot achiziționa pe acestea, pot folosi bâte de baseball sau arme albe.

Jihadiștii sunt instruiți să meargă în locuri aglomerate, pentru o mai mare eficacitate a masacrelor, precum „cluburi de noapte, cinematografe, mall-uri comerciale și magazine mari, restaurante populare, săli de concerte, campusuri universitare, piscine publice, patinoare și, în general, orice zonă închisă și aglomerată, astfel încât să fie un mediu care să permită controlul situației prin adăpostirea făptașului și permite masacrarea non-musulmanilor, în timp ce clădirea va fi utilizată ca mijloc de adăpost și apărare naturală împotriva oricărei forțe care intenționează să recurgă la represalii și care încearcă să intre și să stopeze operațiunea”, citează Washington Times.

Organizația Statul Islamic, cunoscută sub abrevierea ISIS, îi îndeamnă pe extremiști să publice anunțuri false privind oferte de angajare sau imobiliare, prin care să-și ademenească victimele.

ISIS urmărește să facă din aceste directive metode de operare standard. Prin aceasta, se intenționează ca jihadiștii să ucidă cât mai mulți oameni, iar prin luările de ostatici să se încetinească inițiativele de salvare.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL