Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au ajuns în România. Merită să le cumperi?

Wednesday, 30 September 2015, 10:35 Sursă: REALITATEA.NET

Preţurile acestora sunt pe măsura brand-ului, între 3599 şi 5199 lei.

Privite din exterior, iPhone 6s şi iPhone 6s Plus arată la fel ca modelele de anul trecut. Există însă schimbări fundamentale atât în ceea ce priveşte materialele folosite cât şi la capitolul tehnologie, scrie gadgetreport.ro.

Cele două smartphone-uri vin în carcase dintr-un nou aliaj de aluminiu 7000, mult mai rezistent decât cel de anul trecut, care face ca telefoanele să nu se mai îndoaie, la fel ca seria iPhone 6.

În plus, Apple a renunţat la sticla Gorilla, înlocuind-o cu aceeaşi sticlă Ion-X prezentă pe Apple Watch Sport, aceasta oferind durabilitate ridicată la şocuri şi rezistenţă mai mare la zgârieturi.

iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au fost lansate! IMAGINI oficiale în premieră

iPhone 6s si iPhone 6s Plus - principala atractie a evenimentului, noul flagship Apple va fi un upgrade important de la foarte popularul iPhone 6.


iOS 9 - noua versiune a sistemului de operare de pe device-urile Apple va fi lansat oficial. Anuntul la Worldwide Developers Conference, iOS 9 vine pe iPhone-uri incepand cu 4S si generatiile noi si pe toate iPad-urile incepand cu iPad 2.


Lansare Apple

iPad Pro? - sunt sanse mari ca Apple sa lanseze o noua tableta cu diagonala de 12.9 inch

un nou Apple TV - presa din SUA a anuntat ca va fi lansat noul Apple TV, acesta urmand sa se concentreze pe zona de gaming
Watch OS 2 - sunt sanse ca Apple sa pregateasca un update al sistemului de operare pentru Apple Watch.


Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Dacă un utilizator va apăsa puternic pe locația la care vrea să ajungă, telefonul va începe imediat să-i arate traseul optim. Pe lângă Force Touch, telefonul va include o nouă carcasă, din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, şi o nouă cameră foto, de 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Lansare iPhone 6S şi 6S Plus. Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, potrivit GadgetReport. Pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.

EVOLUŢIA iPHONE


Apple Watch


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL