Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

iPhone 6s. A început numărătoarea inversă până la lansare

Wednesday, 02 September 2015, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

iPhone 6s. Pe 9 septembrie vom afla ce noutăţi aduce telefonul cu care americanii cred că vor da lovitura, dovadă că au comandat producţia a 85-90 de milioane de unităţi. Comanda este una record, depăşind-o net pe cea de anul trecut, pentru seria iPhone 6.

Dincolo de carcasa din Aluminiu 7000, ce nu se îndoaie, cel mai mare upgrade pe care Apple îl va aduce seriei iPhone este camera foto principală, care va trece de la 8 la 12 MP, senzorul fiind un RGBW produs de Sony, capabil să filmeze în 4K.

Senzorul va imbunătăţi performanţa camerei in conditii de luminozitate scazuta, altfel spus va face ca pozele facute pe intuneric sa iasa mult mai bine. Si autofocusul camerei va fi mai rapid, astfel incat, pe ansamblu, aceasta va fi una mult mai performanta.

Şi camera frontală a fost imbunătăţită. Aceasta va primi de asemenea un senzor cu rezoluţie mai mare, iar pentru selfie-uri în condiţii de iluminare slabă, Apple va adăuga o funcţie software în aplicaţia de cameră care va afişa o imagine complet albă pe display, care să ţină locul unui blitz.
iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vor aduce un plus de memorie, de 2GB, dublă faţă de cea de pe generaţia actuală. In plus, începând cu noua serie, Apple va trece la chip-urile de memorie LPDDR4, care vor asigura telefonului o viteză mult superioară.

Mai multe pe Gadgetreport.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL