Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

iPhone 6: Noul smartphone Apple ar putea avea display curbat

Monday, 28 April 2014, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Apple trebuie să introducă nişte schimbări radicale de design şi funcţionalitate în noul iPhone 6. Utilizatorii o cer, iar piaţa confirmă că o diagonală mai mare a ecranului a devenit inevitabilă.

Plecând de la zvonuri şi trenduri din domeniul smartphone-urilor, pe internet au început să circule tot mai multe concepte pentru un ipotetic iPhone 6. Imaginea de mai sus întruchipează una dintre aceste idei futuriste, cu menţiunea că este foarte puţin probabil să se materializeze, în contextul în care diferenţele faţă de generaţiile anterioare de iPhone sunt destul de radicale.

Conceptul este realizarea lui Martin Hajek care, de această dată, a colaborat cu publicaţia online Nowhereelse.fr. Ideea generală a proiectului este ca display-ul curbat să ocupe şi marginile laterale. Astfel, ecranul poate deveni mult mai lat, fără ca dispozitivul în sine să suporte un salt semnificativ în dimensiuni. Dacă ar fi să definim o sursă de inspiraţie, iPad-ul Air, într-o oarecare măsură, a stat la baza acestui iPhone 6 imaginiat de Hajek. Citeste mai mult pe playtech.ro.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL