iPhone 6: Cât de rezistent va fi ecranul noului smartphone Apple

Tuesday, 08 July 2014, 12:30, Sursă: REALITATEA.NET

iPhone 6: cât de rezistent va fi ecranul noului smartphone Apple. Cu câteva luni înainte de lansarea oficială a noului iPhone, aflăm tot mai multe despre noutăţile care vor fi introduse de Apple.

iPhone 6 ar trebui să fie revoluţionar din multe puncte de vedere pentru a-şi menţine relevanţa într-o piaţă saturată de smartphone-uri high end care apar la fiecare câteva săptămâni. Plecând de la această premisă şi pentru că Apple a investit o sumă mare de bani în propria fabrică de cristal din safir, e aproape sigur că producătorul va trece la acest material pentru ecranele telefoanelor sale.

Panourile de cristal din safir sunt unele dintre cele mai rezistente din lume. Mult mai rezistente decât sticla normală şi, cel puţin aparent, mai rezistente la zgârieturi decât Gorilla Glass. În trecut, doar companii precum Vertu şi Gresso au folosit acest material pentru a-şi proteja ecranele telefoanelor. Apple s-a rezumat la a folosi cristal din safir pentru a proteja camera principală de pe spatele vechilor modele de iPhone.

Deşi este greu de apreciat autenticitatea panoului folosit în clipurile de mai jos, nu este deloc exclus ca acesta să fie un strat de cristal safir de la un iPhone ipotetic de 4,7 inci. Sonny Dickson, realizatorul unuia dintre clipuri, este un blogger Australian care a confirmat şi în trecut că poate obţine informaţii adevărate legate de produse Apple nelansate încă. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE