Ionuț Sindile, șeful interimar al Jandarmeriei, demisionează

Thursday, 29 August 2019, 18:27 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Potrivit unor surse citate de Realitatea TV, chiar ministrul de Interne Mihai Fifor i-ar fi cerut demisia, iar Ionuț  Sindile ar fi fost de acord. 

Începând cu data de 15 august, prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuț Cătălin Sindile, a fost împuternicit în funcția de șef al Jandarmeriei, informează Ministerul de Interne.

Ce spunea MAI pe 15 august:

”Această decizie a fost luată având în vedere importanța sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial.

Colonelul Ionuț Cătălin Sindile are 40 de ani și este născut în județul Teleorman. A absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 și are o experiență de 18 ani în Jandarmeria Română.

Ionuț-Cătălin Sindile are o relevantă activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaționale sub egida Uniunii Europene.”

Numele lui Sindile se adaugă pe o listă deja destul de lungă de persoane-cheie din structurile statului român ce provin din județul Teleorman, de unde este și Liviu Dragnea.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL