Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul din "Guvernul meu", sfat pentru Iohannis: Nicolicea e un incompetent complet

Monday, 22 April 2019, 23:36 Sursă: REALITATEA.NET

"Nu ar trebui să fie de acord cu Nicolicea. Asta poate să spună orice elev de liceu care urmăreşte evoluţia profesională a domnului Nicolicea. Cred că sunt mulţi elevi de liceu, cu liceul făcut serios, aşa, ca la carte, care s-ar descurca mult mai bine decât domnul Nicolicea. Nu putem înlocui pe cineva care şi-a pierdut demnitatea profesională pentru că a încălcat etica profesională cu un incompetent complet. În mod cert, Nicolicea nu e soluţia", a spus Dacioan Cioloş luni seara, la un post TV.

El susţine că "preşedintele trebuie să ceară un ministru al Justiţiei care să respecte şi să apere Justiţia, nu să o atace", conform Agerpres.

Tudorel Toader a postat joia trecută pe contul său de Facebook demisia din funcţia de ministru al Justiţiei pe care a înaintat-o premierului Viorica Dăncilă şi a menţionat că îşi va exercita atribuţiile până la numirea unui nou titular al portofoliului.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis săptămâna trecută, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. PSD l-a propus în locul acestuia pe deputatul Eugen Nicolicea.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL