Scene de groază într-o biserică din Iași, după slujbă: un bărbat a distrus tot era în jurul său

Wednesday, 02 May 2018, 22:07 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Într-o biserică din Iași au fost surprinse scene de groază, duminică, din cauza unui bărbat în vârstă de 50 de ani care a distrus tot ce era în jurul său, imediat după slujbă.

În urma slujbei, bărbatul a pătruns în biserică, a izbit cu scaunele de pereți și a răsturnat mai multe icoane.

În momentul în care acesta a început să se dezlănțuie, în biserică se afla o singură persoană. Astfel, persoana aflată la faţa locului a sunat la numărul de urgențe 112 și a cerut ajutor.

Conform bzi.ro, imediat după apel a intervenit un echipaj de poliție, care l-a preluat pe individul pornit pe scandal.

"Unele voci spun ca bărbatul ar fi fost supărat că nu a fost lăsat să participe la înmormântarea fostei sale soții. Această variantă nu este însă confirmată, ci este doar un zvon. Chiar dacă ar fi așa, biserica nu are nicio vină. Este posibil ca familia persoanei decedate să nu fi acceptat ca acesta să participe la slujbă. Totuși, înmormântarea nu ar fi avut loc duminică, ci cu câteva zile în urmă", a precizat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Individul este cunoscut pe plan local și este fost cadru didactic. De asemenea, pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, iar polițiștii urmează să stabilească cu exactitate motivele care l-au determinat pe individ să recurgă la aceste gesturi ieșite din comun.

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL