Îngrozitor! Unde a fost găsit capul jurnalistei suedeze Kim Wall

Saturday, 07 October 2017, 11:44 Sursă: REALITATEA.NET

Descoperire grotescă după două luni de căutări: Capul jurnalistei suedeze Kim Wall, care se presupune că a fost ucisă pe un submarin unde lua un interviu, a fost găsit de autorități, transmite BBC News.

Adaugă părerea ta

Descoperire grotescă după două luni de căutări: Capul jurnalistei suedeze Kim Wall, care se presupune că a fost ucisă pe un submarin unde lua un interviu, a fost găsit de autorități, transmite BBC News.

Poliția suedeză a descoperit capul jurnalistei într-o geantă care mai conținea două picioare, a informat inspectorul de poliție din Copenhaga Jens Moller. O altă sacoșă găsită conținea hainele dispărute ale femeii.

Mai multe clipuri video cu femei decapitate pe viu au fost descoperit zilele trecute de investigatori pe calculatorul lui Peter Madsen. Danezul este suspectat că a ucis-o pe jurnalista Kim Wall, de 30 de ani, pe data de 10 august când aceasta a venit să-i ia un interviu pe submarin. Cadavrul fără cap al jurnalistei a fost găsit 11 zile mai târziu.

Madsen se apără în continuare în fața acuzațiilor de crimă, spunând că acel hard drive nu îi aparținea și că toată lumea din laborator avea acces la el.

Inventatorul danez Peter Madsen a fost adus în septembrie în faţa unui tribunal din Copenhaga pentru a-şi spune punctul de vedere în cazul morţii misterioase a jurnalistei suedeze Kim Wall, care a fost văzută ultima dată în compania sa.

Peter Madsen, 46 de ani, susţine în continuare că jurnalista care pregătea un material despre submarinul său artizanal, Nautilus, a murit accidental.

El spune că tânăra a murit pe 10 august, în cursul după-amiezii, lovită de trapă. Mai mult, inventatorul danez susţine că a intrat în panică în acel moment şi că a aruncat-o pur şi simplu în mare, fără a-i dezmembra cadavrul.

„În starea de şoc în care mă aflam, era cel mai bun lucru pe care îl puteam face", a declarat el, potrivit „Expressen". Inventatorul a respins totodată ipoteza precum că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tânăra jurnalistă.