O româncă plecată în Italia şi-a aruncat bebeluşul la gunoi. Ce a făcut apoi e incredibil

Monday, 21 March 2016, 16:48 Sursă: REALITATEA.NET

Românca este o îngrijitoare şi locuieşte în casa unui italian bătrân la Val d'Orcia, în apropiere de Siena, în Toscana, potrivit Il Fatto Quotidiano.

Ea a născut duminică dimineaţa în secret, după care s-a furişat din casă şi a aruncat copilul într-un container de gunoi, din cauza unei puternice depresii postnatale, susţine ea.

Tânăra a declarat că se află într-o situaţie financiară dificilă, în contextul în care-şi susţine soţul şi doi copii în România. Femeia s-a întors, după două ore, să-şi ia fiica de la gunoi, care se învineţise de frig. După aceea ea a dus nou-născutul la poliţie, unde a declarat că a "găsit" pruncul într-o cutie, într-un container de gunoi. Însă după mai multe ore de interogatoriu, tânăra a recunoscut că este mama fetei, relatează Mediafax.

Românca a fost acuzată de depunerea unei sesizări false şi de tentativă de omor. Pruncul a fost condus la un spital din Siena, unde a primit îngrijiri pentru hipotermie.

"Este un miracol", a declarat pentru Il Fatto Quotidiano Pierluigi Tosi, directorul asociaţiei spitalului din Siena. "Gunoierii urmau să sosească. Dacă ar fi sosit, nu am mai fi putut face nimic", a adăugat el.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL