Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

INCREDIBIL! Oana Roman a povestit cum ea şi partenerul ei au fost atacaţi la ziua Andreei Esca

Tuesday, 10 May 2016, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

Petrecerea s-a ţinut pe un yacht, dar a fost umbrită de un eveniment neplăcut. Oana Roman şi Cornel Păsat au povestit totul la Kanal D.

"Seara respectiva a fost un fel de "Nea Marin Miliardar". Toata lumea dansa pe un vas care se misca. Cert este ca la un moment dat m-am trezit luat pe sus si trantit jos si cu un "capac" dupa ceafa. Era un domn destul de masiv acolo. Omul era pornit pe mine ca vezi Doamne am avut eu ceva cu iubita, sotia nu stiu cine era. M-a trantit si atunci mi se pare ca a intervenit Bebe si a luat o masa sa-i dea in cap. Oameni maturi in toata firea au pornit un scandal, o bataie", a povestit Cornel Pasat.

"In momentul in care am ajuns acolo si a trebuit sa ne urcam pe acel vapor nu i-a lasat pe cei de la SPP sa urce cu noi. A fost pentru prima data cand s-a intamplat asa ceva. Ni s-a spus ca nu pot veni pentru ca nu sunt destule dormitoare. Eu nu sunt adepta teoriei conspiratiei, dar in momentul in care lucrurile se leaga iti pui niste intrebari. Si la cum au evoluat lucrurile mi-am pus niste intrebari.

Cornel nu avea nimic, nu avea sange, nimic, in schimb Bebe avea capul spart. Am intrebat-o pe Andreea Esca ce facem pentru ca nu ne mai simteam in siguranta acolo si a venit un domn care ne-a spus ca mai bine plecati ca sa fie liniste. Andreea a incercat sa afle ce s-a intamplat. Acel domn a venit cu solutia sa plecam si atunci Andreea a spus ca daca noi vrem, sa plecam. A chemat o barca si am plecat. Acel domn care l-a batut pe Cornel a cerut o audienta la tata, dar nu l-a primit. Astazi am aflat", a adaugat Oana Roman, preluată de wowbiz.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL