Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Judecarea apelului în dosarul "Colectiv", amânată. Zeci de persoane au protestat în fața CAB, acuzând tergiversarea lucrurilor

Friday, 18 September 2020, 09:01 Sursă: Realitatea.net

Laproape cinci ani de la tragedia care a cutremurat România și la aproape un an de la condamnările în primă instanță pentru toți cei găsiți responsabili s-au reluat judecarea apelului a fost relaută, astăzi, însă s-a sfârșit brusc print-o amânare. 

Vă reamintim că sunt daune record și ani grei de închisoare pe care îi cer procurorii pentru inculpații trimiși în judecată.

Avocaţii au solicitat însă amânarea procesului, iar magistraţii care se ocupă de acest caz au decis ca dezbaterile să se facă pe parcursul a cinci termene, primul fiind stabilit pe 30 septembrie.

Reamintim că la sfârșitul anului trecut, inculpații din dosarul "Colectiv" au primit pedepse cu închisoarea. Fostul primar al Primăriei Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat la opt ani și șase luni, iar cei trei patroni ai clubului au primit câte 11 ani și opt luni de închisoare cu executare, în primă instanță.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL