Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ialomiţa: Incendiu la o fabrică chinezească din Fierbinți

Friday, 24 August 2018, 07:39 Sursă: REALITATEA.NET

În incinta cuprinsă de incendiu respectivă locuiau, în niște barăci situate în apropiere de locul producerii incendiului, 10 muncitori angajați ai firmei.  Centru de colectare a deșeurilor din plastic aparține firmei SC Bestmel AZT Compani SRL, care are sediul în Urziceni, conform realitateadeialomita.net.

Focul a cuprins și distrus 3 hale ale centrului care se întind pe o suprafață de circa 3000 metri pătrați. Ulterior focul s-a extins și la a 4-a hală dar aceasta a fost avariată în proporție de 25%. După mai multe ore pompierii au reușit să localizeze incendiul și să prevină extinderea la locuințele din zonă. 

Fumul gros degajat ca urmare a arderii deșeurilor din plastic a provocat intoxicații cu monoxid de carbon ale persoanelor aflate în zonă. Cinci muncitori au fost afectați dar au refuzat să meargă la spital.

La fața locului au intervenit pompieri de la detașamentul din Urziceni care au avut sprijin de la ISU Ilfov și serviciul de voluntari din Fierbinți. S-a acționat cu șase autospeciale cu spumă și apă., incendiul fiind lichidat.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL