Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu puternic la un depozit în Ilfov. Pompierii au intervenit cu 15 echipaje. VIDEO

Friday, 26 May 2017, 18:41 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Arhivele unor bănci şi firme de asigurări au fost făcute scrum, vineri seară, într-un incendiu devastator. Dosarele cu acte importante erau depozitate într-o hală din localitatea ilfoveană Dărăşti. 

Misiunea de stingere a incendiului a fost dificilă, în condiţiile în care vântul a suflat cu putere, iar focul s-a întins pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi.

Din fericire, nu au existat victime. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului. 

Pompierii au solicitat suplimentarea echipamentelor de intervenție pentru stingerea incendiului care a izbucnit la un depozit din localitatea Dărăști, județul Ilfov, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile.

La fața locului au acţionat 15 autospeciale de stingere, trei mașini de descarcerare și motopompe aduse pentru alimentarea cu apă din surse fără presiune, folosindu-se hidranți din zona Măgurele.

Potrivit sursei citate, există risc iminent de prăbușire a halei pe anumite porțiuni.

"Din cauza vântului, incendiul se dezvoltă. După modul de manifestare a fumului, la momentul ajungerii forțelor, materialele ardeau generalizat în interior", a precizat Daniel Vasile, citat de Agerpres.

Hala conține depozite masive de hârtie, dosare și arhivă. Suprafața halei este cca 1.000 de metri pătrați, are o înălțime de 15 metri și comunică cu o altă hală din vecinătate, ceea ce face operațiunea dificilă.

Oficialul ISU a anunțat că aproximativ 80% din suprafața halei este afectată de flăcări.

Hala care arde este pe structură metalică, amenajată ca depozit pentru arhivă.

Iniţial, la faţa locului au fost trimise zece autospeciale de stingere, patru autoscări, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL