Au suferit arsuri la faţă şi mâini după incendiul izbuncnit la o conductă de gaze

Saturday, 05 September 2015, 23:34 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, un incendiu a izbucnit la o conductă de gaze de pe strada Mircea cel Bătrân din Ploieşti, după ce reprezentanţii unei firme care făcea lucrări pe stradă au agăţat cu un utilaj conducta de gaze şi au fisurat-o.

Flăcările au fost extrem de puternice, iar înainte de a putea lichida incendiul pompierii au fost nevoiţi să aştepte ca reprezentanţii firmei de gaze să oprească alimentarea în zonă, iar conducta să se golească. În urma incendiului, două persoane au fost rănite, suferind arsuri de gradele doi şi trei în zona feţei şi a membrelor superioare. Cei doi răniţi, care sunt muncitori la firma al cărei utilaj a provocat incendiul, au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat, dar echipajele de intervenţie se află în continuare în zonă şi lucrează pentru răcirea conductei. Flăcările nu au afectat nicio locuinţă din cartierul în care s-a produs incendiul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL