Incendiu într-un bloc din Fetești. O femeie de 81 de ani a decedat

Incendiu într-un bloc din Fetești. O femeie de 81 de ani a decedat
Incendiu într-un bloc din Fetești. O femeie de 81 de ani a decedat

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, într-un apartament aflat la ultimul etaj al unui bloc din Fetești. Șase persoane s-au autoevacuat, însă o femeie în vârstă de 81 de ani a murit, relatează realitateadeialomita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Actual

Anca Alexandrescu a difuzat o serie de înregistrări șocante Exclusiv
Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA despre caracatița Romprest: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân de drumuri!
Realitatea PLUS continuă lupta pentru destructurarea Statului Paralel, în spatele căruia se află personaje cheia din Servicii, și aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat noi înregistrări și probe suplimentare care dovedesc legătura dintre șefii Romprest - Bogdan Adimi și Andrei Dracea, cu generalul (r) Florian Coldea.

Generalul Dumbravă are afaceri înfloritoare Exclusiv
Generalul Dumbravă, atac șocant la Anca Alexandrescu! “O nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat
Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat, marți seară, noi probe cât de disperați sunt generalii care păstoresc de ani buni Statul paralel din România. De altfel, Dumitru Dumbrava, într-una dintre înregistrările nu și-a ascuns antipatia față de realizatoarea Realitatea Plus, afirmând că “Alexandreasca este o neneorocită", care “cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”.

Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Un tragic accident rutier a avut loc pe autostrada A1 în apropierea localității Rătești, soldat cu decesul unui bărbat de 38 de ani din județul Argeș. Incidentul s-a produs marți, când șoferul a pierdut controlul vehiculului, impactând violent parapetul metalic median al autostrăzii.

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care are nevoie de asistență medicală
Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care avea nevoie de asistență medicală
Un incident șocant a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.

Social

Dovada legăturii dintre Romprest și Statul Paralel
Dovada legăturii dintre Romprest și Statul Paralel. Mafia care a sufocat țara, demascată de Anca Alexandrescu
Realitatea Plus detonează mafia gunoaielor Romprest, susținută din umbră chiar de Florian Coldea.

Înșelătoria de pe WhatsApp care te poate lăsa fără bani în cont
Înșelătoria de pe WhatsApp care te poate lăsa fără bani în cont: „Mi s-a stricat/Mi-am pierdut telefonul”
Recent, poliția din Nürnberg a desfășurat o operațiune de amploare pentru a destructura o bandă infracțională care folosea metoda înșelătoriei prin mesaje de tipul „Bună, mamă! Telefonul meu mobil s-a stricat, acesta este noul meu număr”.

Harta radonului în România
Harta radonului în România. Care sunt cele mai afectate zone - date recente despre ucigașul invizibil din locuințe
Un gaz radioactiv a fost înregistrat peste limite în 16 județe, arată un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. Depășirile extrem de periculoase de radon au fost depistate în clădirile publice, inclusiv în grădinițe și școli.

Verificati cu atentie linkurile paginilor, este primul semnal de alertă
Țeapă în numele Poștei Române, Cum funcționează înșelătoria ”coletul la 9,93 de lei”?
O nouă înșelătorie online, care se folosește de numele și identitatea grafică a unei cunoscute companii, face victime printre români. Este vorba despre un anunț fals, atribuit Poștei Române, prin care amatorii de chilipiruri sunt păcăliți să cumpere la prețul de 9,93 lei colete nerevendicate, de care compania dorește, chipurile, să se debaraseze.

Ultimele stiri

Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată. Imagine emoționantă cu actorul
Cum arată Alain Delon după ce a fost pus sub tutelă consolidată. Imagine emoționantă cu actorul
Alain Delon, unul dintre cei mai iubiți și respectați actori francezi, a fost recent fotografiat de fiica sa, Anouchka Delon, iar poza a fost urcată pe Instagram. Fotografia a fost făcută cu acordul actorului, care a fost plasat sub tutelă consolidată din cauza stării sale de sănătate în deteriorare.

Îndeplinirea multor speranțe ține de puterea credinței, nu a rugăciunii
Ce rugăciuni se spun pentru obținerea unui loc de muncă?
Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te poți întreba ce psalmi ar trebui să citești pentru a te ajuta să îți găsești o slujbă. Evident, trebuie înțeles faptul că ceea ce te ajută este credința ta sinceră, pentru că daca aștepți miracole fără să fi călcat vreodată într-o biserică.

În zonele muntoase înalte stratul de zăpadă va fi consistent
Cod Portocaliu de viscol extrem de puternic. Iarna revine în forță la sfârșit de aprilie
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, marți seara, o alertă Cod portocaliu de viscol la munte, în 3 județe. Rafalele vor depăși 120 km/h.

Secretul frumuseţii rusoaicelor
Secretul frumuseţii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la vârste înaintate
Rusoaicele sunt admirate în întreaga lume nu doar pentru eleganța și farmecul lor, ci și pentru tenul lor perfect chiar și la vârste înaintate. Secretul frumuseții lor este unul bine păzit și a stârnit curiozitatea multor femei din întreaga lume. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus