Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Incendiu de proporţii în Argeş. O fabrică de mezeluri a ars din temelii

Thursday, 03 December 2015, 07:58 Sursă: REALITATEA.NET

Radic Star, cea mai mare fabrică de mezeluri din Argeș, s-a făcut scrum. Din fericire, niciunul dintre cei 35 de angajaţi care lucrau în tura de noapte nu au fost răniţi, 8 oameni având nevoie de medici după ce au suferit atacuri de panică.

Focul a izbucnit la miezul nopții şi a distrus totul pe o suprafață de 7000 de metri pătrați. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale, iar focul a fost greu de stins, operaţiunea fiind cu atât mai dificilă cu cât tuburile de oxigen din interior puteau exploda oricând.

Angajații au povestit că flăcările au pornit de sus, din plafonul halei. Unii dintre ei au încercat să stingă cu extinctoarele din fabrică, iar când au văzut că nu au nicio șansă au fugit să se salveze. Focul a distrus și rețeaua electrică, iar pompele care acționau hidranții nu au mai funcționat.

Radic Star a fost înființată în 1993 și are o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lei. În prezent, 300 de oameni lucrau la fabrică. Totul era asigurat. Oamenii, însă, se tem că au rămas fără un loc de muncă în mijlocul iernii.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL