Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă un weekend aglomerat în Vama Nădlac, timp de așteptare de două ore, 20 de căi de acces deschise

Saturday, 23 May 2020, 13:47 Sursă: realitatea.net

Dacă sâmbătă dimineața s-a așteptat cel mult 20 de minute în fiecare punct deschis pe frontiera cu Ungaria, sâmbătă, la prânz au fost perioade când, la Nădlac 1, s-a așteptat și 150 de minute pentru intrarea în țară. Ulterior, timpii s-au redus la 30 de minute.

La Nădlac 1 au fost luate însă cele mai multe măsuri, iar sâmbătă sunt deschise 20 de căi de intrare în România: 7 la tonete, pentru autoturisme, și 13 stații mobile de control, folosite atât pentru persoanele care intră pe jos în țară, cât și pentru cei care intră cu mașini.

Toate detaliile pe Realitatea de Arad.

Românii care vin din Vestul Europei pot intra în țară, dinspre Ungaria, prin unsprezece puncte de frontieră. Pe sensul de iesire din România nu sunt probleme deosebite.  Mai mult, Ungaria a implementat deja toată măsurile pentru fluidizarea traficului și reducerea timpului de tranzitare. Potrivit Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore au tranzitat graniţa cu Ungaria 29.000 de persoane şi 15.000 de mijloace de transport. Peste 5.000 de persoane au fost trimise în izolare, în urma verificărilor specialiştilor de la Direcţia de Sănătate Publică, potrivit Realitatea Plus.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL