Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă o televiziune din România se închide. Stația își va înceta emisia de la 1 ianuarie 2016

Wednesday, 07 October 2015, 15:20 Sursă: REALITATEA.NET

"BBC Worldwide a dezvăluit în 2013 o nouă strategie globală concentrată pe trei zone de interes în care compania este recunoscută pentru conţinutul de înaltă calitate: premium drama, factual şi factual entertainment. Acest lucru a dus la lansarea unor branduri globale noi - BBC First, BBC Earth şi BBC Brit - care să se alăture BBC World News", spune BBC Worldwide, potrivit Mediafax.

Compania mulţumeşte totodată telespectatorilor BBC Entertaiment, precizând că atenţia BBC se îndreaptă în prezent pe dezvoltarea BBC First, BBC Earth şi BBC Brit.

"Dorim să mulţumim publicului BBC Entertaiment pentru că ne-a fost alături, dar, pe măsură ce noile canale BBC se dezvoltă şi în anumite zone înţelegerile de difuzare se apropie de sfârşit, atenţia BBC Worldwide se îndreaptă acum către noile branduri: BBC First, BBC Earth şi BBC Brit", spune corporaţia britanică.

Potrivit sursei citate, Europa Centrală şi de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide.

"Continuăm să investim în prezenţa noastră în această regiune şi am lansat recent brand-ul factual premium BBC Earth în România, Ungaria şi Slovenia. BBC Worldwide are parteneriate puternice cu emiţătorii locali free to air, reţelele Pay TV şi platformele digitale din regiune. Multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în Europa Centrală şi de Est prin aceşti furnizori de date", mai spune BBC Worldwide.

Totodată, potrivit comunicatului, emisia BBC Entertainment va continua în Emiratele Arabe Unite, Turcia, Israel şi Europa de Vest.

Televiziunea BBC Entertainment, care difuzează comedii şi drame britanice produse de BBC şi de cele mai importante companii de producţie independente din Marea Britanie, s-a lansat în România pe frecvenţa sa paneuropeană în 2009.

Pe 1 decembrie 2012, BBC Entertainment a devenit disponibil la nivel naţional odată cu intrarea pe reţelele de cablu ale RCS&RDS. Atât BBC Entertainment, cât şi o altă televiziune deţinută de corporaţia britanică - BBC Knowledge (care, pe 14 aprilie 2015, s-a transformat în BBC Earth) - au intrat în grilele RCS&RDS după ce operatorul de cablu a scos din toate reţelele sale din România şi Ungaria toate canalele din portofoliul Discovery.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL