Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

În ziua nunții, el zâmbește, ea aproape plânge. Explicația tulburătoare a tristeții miresei

Thursday, 31 August 2017, 14:49 Sursă: REALITATEA.NET

Un profesor dintr-un sat din Tadjikistan a scris o poezie pentru președintele tadjic, iar șefului statului a decis să-l mulțumească organizându-i nunta. Cu o lună în urmă, Saidsho Asrorov, în vârstă de 23 de ani, nici măcar nu se gândea să se căsătorească, scrie Agora.md

Un profesor de istorie într-o școală rurală din regiunea Tadjik nu avea nici măcar o potențială logodnică. Totul a schimbat întâlnirea cu președintele tadjic, Emomali Rahmon.

Pe 16 august, președintele tadjic a sosit într-o vizită de lucru în satul Zargar. În timpul întâlnirii cu activiștii, profesorul Asrorov s-a apropiat de microfon și a declarat că este „fericit” să-l vadă pe șeful statului.

„Eu, în calitate de tânăr profesor, sunt cea mai fericită persoană, pentru că am onoarea de a vorbi în picioare în fața ta, draga conducător al națiunii”, a spus Asrorov. După aceea, a citit în onoarea lui Rahmon, poemele pe care le-a scris personal. Întâlnirea a fost difuzată la toate televiziunile din Tadjikistan și toată țara a aflat despre profesor.

Emomali Rahmon, după ce a ascultat versetele, i-a cerut profesorului să se căsătorească. A instruit autoritățile din raionul Bokhtar să găsească profesorului o mireasă. Autoritățile raionului au îndeplinit instrucțiunile președintelui și l-au căsătorit rapid cu o asistentă medicală. Mireasa a pus o singură condiție mirelui: După nuntă să continue să lucreze.

Nunta a avut loc peste 10 zile după discursul lui Asrorov în fața președintelui, pe 27 august.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL