Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini ULUITOARE. Iarnă în toată regula în luna mai. România sub un strat gros de zăpadă

Tuesday, 07 May 2019, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Peisaj de iarnă, marți dimineață, în zona de munte a județului Suceava, după ce a nins toată noaptea și s-a așternut un strat de zăpadă. Județul Suceava se află sub avertizare meteorologică Cod Galben de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate și precipitații sub formă de ninsoare la munte. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, la altitudini de peste 1.500 de metri vântul va avea intensificări de peste 70 km/h spulberând zăpada. Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată.

În zona de munte a nins toată noaptea și s-a depus deja un strat de zăpadă. Aceste imagini au fost surprinse în localitatea Drăgoiasa, comuna Panaci, din județul Suceava.  Pe drumurile din zona montană circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, relatează realitateadesuceava.net.

 

Iarna a revenit în zona de munte a județului Bistrița-Năsăud. În Pasul Tihuța, care face legătura între Bistrița-Năsăud și Suceava, a nins, iar pe DN 17 se circulă în condiții de iarnă, fiind necesară intervenția utilajelor de deszăpezire. Situația este identică și pe DN 17C, în zona Dealul Ștefăniței, la limita cu județul Maramureș. 

În județul Bistrița-Năsăud, în noaptea de luni spre marți, mercurul din termometre a scăzut considerabil.

În Pasul Tihuța, la peste 1.200 de metri altitudine a nins, iar  pe DN 17, a fost necesară intervenția utilajelor de deszăpezire.

De asemenea, și pe DN 17C, în zona Dealul Ștefăniției s-a așternut un strat de zăpadă, scrie realitateadebistrita.net.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL