Imagini șocante cu bătaia în care a fost implicat și fiul lui Nuțu Cămătaru. Poliția nu-l găsește

Sunday, 20 October 2019, 08:58 Sursă: REALITATEA.NET

Au apărut primele imagini de la scandalul dintr-un club din Timișoara, unde un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint. Poliția nu a reușit încă să dea de urma acestuia, deși au trecut mai bine de 24 de ore de la incident.

Adaugă părerea ta

Scandalul a început ieri dimineață, puțin după ora 4, când un tânăr băut a vrut să intre într-un club de manele din Timișoara, scriu jurnaliștii de la opiniatimișoarei.ro.

Mai multe persoane, printre care și iubita fiului lui Sile Camataru, care administrează localul, au încercat să îl oprească. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede că femeia insistă ca bărbatul să părăsească zona. Acesta o ia în brațe, la un moment dat, apoi chiar îi trage o palmă.

Individul a fost scos din club, iar acolo a intervenit fiul lui Sile Cămataru. Acesta l-a înjunghiat în piept, apoi a fugit.

Tânărul rănit a luat un taxi și a plecat. Pe drum, însă, i s-a făcut rău și a cerut ajutor la 112. Un echipaj SMURD l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Municipal, pentru îngrijiri. Medicii au constatat că bărbatul avea o rană superficială și i-au permis să plece acasă.

Între timp, poliția a descins la clubul în fața căruia a fost înjunghiat bărbatul, dar fiul lui Nuțu Cămătaru nu se mai afla acolo.

Albert Florian Balint nu este la primele probleme cu legea. El a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri. 

Alte articole din: Ultimele Stiri