Imaginea sinistră unei „fantome” a băgat spaima în localnicii unui oraș american

Friday, 05 May 2017, 21:42 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O imagine lugubră a unei fetițe care se plimbă printr-o pădure a cauzat multe dezbateri printre amatorii de fenomene supranaturale din statul New York. „Cred că este o fantomă ... este cu siguranță un spirit", a declarat o persoană pentru un post de știri.

Fotografia neclară a fetei din pădure a declanșat discuții aprinse pe tema activităților paranormale, în micul sat Cambridge din județul Washington.

Mai mulți experți în paranormal au luat parte la discuții, majoritatea căzând de acord că este vorba despre spiritul unei fetițe, care nu și-a găsit odihna. Alții chiar s-au oferit să o libereze și să o ajute să treacă „dincolo”.

Tania Woodward, președinta Echipei de Cercetare Paranormală a dorit să vadă imaginea originală de pe aparatul cu care s-a imortalizat.

Fotografia a fost făcută în martie și curând a devenit virală pe Facebook. S-a cerut chiar și intervenția autorităților pentru a determina identitatea fetiței misterioase.

Între timp, bunicul protagonistei a sunat la poliție pentru a anunța că în fotografie este nepoata lui, „cât se poate de vie”. Acesta a elucidat misterul, convingându-i pe toți că nu este nevoie de niciun „medium” pentru a elibera „fantoma” și că el este cel care i-a făcut fotografia în timpul unei plimbări.

Bărbatul susține că nu-și dă seama de ce poza a suscitat atâtea controverse, probabil căutarea de senzațional: „cred că lumea și-a dorit neapărat să audă povești cu fantome”, a declarat Chich Wilson.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE