Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ilie Năstase: Noi pe noi, românii, ne împiedicăm să facem lucruri bune. Sportul nu are prioritate

Sunday, 23 April 2017, 12:41 Sursă: REALITATEA TV

"Suntem mai mult patrioţi decât ceilalţi români, dacă toţi ne-am face treaba pe felia noastră, toţi am fi patrioţi. Până acuma ne spunea că nu ne lasă comuniştii, acuma cine nu ne lasă să ne facem treaba? Noi pe noi, românii, ne împiedicăm să facem lucruri bune, nu trebuie să inventăm absolut nimic, trebuie să copiem ce e bun în partea cealaltă", a spus Ilie Năstase, la Realitatea TV.

Sportivul a vorbit şi despre necesitatea ca cei mici să practice un sport, într-o eră marcată de evoluţia continuă a tehnologiei.

"E foarte greu, sportul românesc nu are aceleaşi condiţii ca în celelalte ţări. Cred că sportul nu este o prioritate la noi. Dacă ar fi, am fi mult mai sănătoşi şi am cheltui mult mai puţini bani pentru sănătate", a mai spus acesta.

De aceeaşi părere este şi Nadia Comăneci. Faţă de perioada în care s-a făcut remarcată, România are o bază de sportivi mult mai mică, apreciază zeiţa de la Montreal. Totuşi, mărturiseşte că participarea la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca o emoţionează şi o umple de speranţă în ceea ce priveşte o revenire a gimnaştilor români în competiţiile internaţionale. Nadia recunoaşte că ar vrea să facă mai multe pentru ţară, dar ...

"Nu sunt o persoană care să arate cu degetul cine e de vină... Nu ştiu cine este cel care poate să facă, sau să ajute sau să fie capabil să ne îndrume, dar este foarte simplu, dacă ne gândim la generaţia de astăzi, la fiecare generaţie, la fiecare copil, atunci trebuie să găsim oportunităţi ca să le oferim acestor copii", a spus Nadia Comăneci. 

 

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL