Premoniție incredibilă despre moartea Ilenei Ciuculete. Un artist celebru A VISAT că va muri

Wednesday, 15 March 2017, 07:31, Sursă: REALITATEA.NET

Ileana Ciuculete a murit în seara de marți, 14 martie. Pe 8 martie a aflat diagnosticul, iar acum 3 zile i s-a spus că nu mai are nicio șansă. Un artist celebru

Adaugă părerea ta

Ileana Ciuculete a murit. Cântăreața, care ar fi împlinit 60 de ani în luna septembrie, suferea de o boală incurabilă despre care a aflat întâmplător cu doar 6 zile în urmă. Un apropiat al familiei a dezvăluit că, alertată de o febră care nu scădea, Ileana Ciuculete a mers la o clinică privată pentru un consult de specialitate și un set de analize. A aflat că are Hepatita C și ciroză hepatică galopantă.

Incredibil, dar adevărat. Benone Sinulescu a dezvăluit că a visat moartea Ilenei Ciuculete.

„Începând de azi, o să cred în vise". "Doamne, Dumnezeule, ce veste... Fată tânără şi în putere... Îmi pare atât de rău. Vorba lui Fănuş Neagu "Am început să ne rărim din ce în ce mai des". Ultima oară când am văzut-o arăta foarte bine. Mi-ai dat o veste tristă", a declarat Benone Sinulescu pentru SpyNews.ro.

"De azi, o să cred în vise. Am visat multă lume îmbrăcată în negru care urca pe un deal. E clar că o să încep să cred în semne. Dumnezeu să o odihnească în pace!", a mărturisit artistul.

Cum arăta artista cu doar două zile înainte să plece dintre noi:

Ultimele imagini cu Ileana Ciuculete în viaţă! Cum arăta cântăreaţa