Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Îl recunoşti? Artistul de la "Românii au talent", la Eurovision Germania

Thursday, 18 February 2016, 13:58 Sursă: REALITATEA.NET

Narcis  (21 de ani) a crezut mereu în steaua lui norocoasă şi îşi dorea cu ardoare şi o recunoaştere a calităţilor sale vocale şi pe plan internaţional. Ca numele lui să depăşească graniţele ţării, el s-a înscris, în 2013, la faza naţională Eurovision, însă a obţinut, cu piesa ”Seven”, doar un modest loc 8. Iată însă că, anul acesta, el speră să dea lovitura la acest concurs grandios, însă, ca să evite un alt duel cu soliştii românii, s-a înscris la preselecţia Eurovision din Germania: “Sunt student la Academia de Muzică din Cluj, în anul II.

Am lansat al treilea album cu trupa Gregorian şi piesa «Masters of Chant» cu care ne vom prezenta la preselecţiile Eurovision din Germania. Tot luna aceasta mergem în turneu în Europa, care va dura în jur de patru luni”, a povestit, pentru Click!, Narcis Iustin Ianău. El ne-a mai dezvăluit că nu mai  doreşte să audă de concursurile de talente, căci acum se află la alt nivel, ci ar vrea să colaboreze cu nume mari din muzica internaţională. În timpul liber, contratenorul care şi-a schimbat brusc look-ul, transformându-se în băiat rău, desenează şi scrie versuri: ”Acestea sunt pasiunile mele, nu le arăt nimănui.

Aş putea folosi poeziile în cântecele mele, însă sunt specialişti care se ocupă de asta. Eu mă concentrez doar pe cântat”, ne-a mai zis artistul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL