Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Iedera învinge tusea în mod natural

Saturday, 29 November 2014, 20:24 Sursă: REALITATEA.NET

Un copil care tușește, respiră cu dificultate și nu se poate odihni, din această pricină reprezintă un mare motiv de îngrijorare pentru părinți. De altfel, tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care părinții merg cu copilul la medicul pediatru. Vestea bună este că tusea poate fi calmată prin mijloace naturale, sigure și eficiente, scrie Agerpres.ro. 

Tusea reprezintă un semnal de alarmă și trebuie tratată cu seriozitate încă de la început. Din păcate, nu întotdeauna acordăm atenția cuvenită acestei probleme de sănătate. Acesta este motivul pentru care de multe ori tusea se agravează odată cu boala în care a apărut. O altă greșeală frecventă este administrarea de antibiotice imediat ce apare tusea, ceea ce nu este necesar decât în cazul infecțiilor bacteriene. Tusea poate fi tratată cu succes și cu ajutorul unei substanțe active naturale: extractul uscat din frunze de iederă.

Extractul de iederă — un antitusiv dovedit științific

Iedera medicinală este o substanță naturală folosită în tratarea tusei. Efectele binefăcătoare ale extractului uscat din frunze de iederă sunt dovedite științific. Substanțele active pe care le conține iedera — numite saponine — sunt în mod constant cercetate și verificate prin noi studii. Spre exemplu, extractul patentat de iederă EA 575 — care poate fi comparat cu o amprentă digitală — este certificat pentru eficiența și siguranța sa în tratamentul tusei. Potrivit ghidurilor terapeutice, extractul uscat din frunze de iederă poate fi utilizat atât în formele acute de tuse, cât și în bolile inflamatorii bronșice cronice însoțite de tuse. Acest medicament obținut din iederă este bine tolerat și poate fi administrat atât copiilor (de la vârste de sub 1 an), cât și adulților


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL