Iată motivul INCREDIBIL pentru care Angela Similea s-a întors în România

Wednesday, 09 August 2017, 15:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Plecată de câteva luni bune în America la fiul ei, Sorin, Angela Similea s-a întors în țară, în mare secret, luna trecut.

Cântăreața și-a anunțat doar apropiații cu care a și petrecut de ziua ei, în iulie, când a împlinit 71 de ani, la o mănăstire de lângă București, scrie Wowbiz.

Unul din motivele pentru care Angela Similea a revenit în țară a fost și sosirea pe lume a strănepoatei sale. Sorin Similea, nepotul Angelei, și soția lui, Ana-Maria, au devenit părinți pentru a doua oară. Soția nepotului cântăreței a adus pe lume, la începutul acestei luni, o fetiță. Cei doi mai au un băiat care s-a născut în februarie 2013.

Sorin Similea, nepotul, este un hair-stylist renumit și apreciat, care s-a dovedit foarte apropiat de bunica sa, dar și de regretatul ei soț, Victor Surdu, dovadă și numele pe care i l-a pus primului său copil.

Zilele acestea, artista se pregătește să-și cunoască stranepoata care a venit pe lume pe 5 august, la o clinică privată din Capitală, dupa cum susțin surse din anturajul interpretei.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri