Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Și-a trăit viața convinsă că i-au schimbat fiica la maternitate. După 30 de ani sună telefonul. Șoc!

Thursday, 22 June 2017, 12:31 Sursă: REALITATEA.NET

În urmă cu 30 de ani, Zoia Tuganova, o femeie din Rusia, a născut o fetiță sănătoasă undeva într-un orășel din URSS, scrie Siberian Times. Momentul fericit a fost urmat de unul tulburător. La o zi după naștere, femeia le-a spus medicilor că i-au adus înapoi, la alăptat, un alt copil.

Nu a existat niciun scandal. Doctorii au insistat că fetița este copilul real și au amenințat-o pe Zoia că o vor pune sub observație psihiatrică. Femeia a cedat, de teamă că își va pierde slujba, și a luat acasă copilul. Nu avea nicio șansă să lupte cu aparatul birocratic sovietic.

Zeci de ani, Zoia și-a crescut copilul primit, pe Katia, și s-a gândit la adevărata ei fiică. Diferențele de fizionomie și ten dintre Zoia și Katia erau vizibile de la început și sunt și mai vizibile acum.

Într-o bună zi, femeia a decis că trebuie să își caute fiica naturală. În această investigație a fost ajutată chiar de Katia.

Căutarea a fost una simplă. Mama și-a amintit pur și simplu numele unei femei care născuse în aceeași zi cu ea. În urma căutărilor, fiica reală a fost găsită - iar îndoielile au fost risipite.

Fata ei, Luciya, de etnie slavă, cu tenul și părul deschise la culoare, fusese dată unei familii de etnici Bașchiri, un grup etnic de origine turcică.

Apariția Luciyei a dat peste cap viața acelei familii. Soțul a început să bănuiască că soția lui l-a înșlat și într-o zi a ucis un bărbat despre care gura lumii spunea că ar fi adevăratul tată al Luciyei.

Omul a intrat la închisoare, apoi soția a început să bea, s-a îmbolnăvit și a murit. Luciya a rămas orfană, alături de frații ei.

Acum, Luciya este căsătorită și are trei copii, dar viața este în continuare grea. În schimb, cea care i-a luat locul în familie, Katia, are o viață mult mai predictibilă. Ea a beneficiat de o familie stabilă și iubitoare, care a reușit să depășească trauma de la naștere. În plus, a beneficiat și de educația care i-a adus un loc de muncă bun. 

Zoia Tuganova speră cumva să își poată ajuta și fiica naturală. Relația lor este abia la început, iar fiica ei naturală, Luciya, încearcă încă să înțeleagă ce s-a întâmplat. 

foto: Zoia (centru) și fiicele ei - Luciya (stânga) și Katia.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL