Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Și-a sărutat sora pasional, pe gură, dar și-a convins mama la ceva mai șocant! Imaginile au înfuriat

Sunday, 18 August 2019, 09:39 Sursă: REALITATEA.NET

Chris Monroe nu se dă în lături de la nimic pentru a-și face vizualizări pe contul de You Tube. Tânărul, cunoscut pentru canalul PrankInvasion, i-a făcut pe abonații la contul său să tresare când au văzut ultimul videoclip încărcat.

După imaginile anterioare, în care Chris își săruta pasional propria soră și care au făcut peste 7 milioane de vizualizări, tânărul a șocat și mai rău: victimă i-a căzut propria mamă!

Așa că subscriberii săi au privit, cu aceeași indignare, cum tânărul își sărută mama, pe gură! Totul pentru a face cât mai multe vizualizări.

"În acest video îmi voi săruta propria mamă! Pare scârbos, dar am s-o fac! O să-i fac o farsă! Chiar pare ciudat, dar o fac!", spune tânărul.

În secunda următoare, Chris merge la mama sa și îi spune: "Mamă, imaginile în care o pupam pe Kaitlyn (sora sa, n.r.) au explodat! A fost nebunie cu ele! Acum am nevoie de tine! Trebuie să intri în jocul meu și să ne sărutăm."

Din (ne)fericire pentru el, mama sa a acceptat ciudata "provocare" și a cedat.

De data asta, fanii săi au reacționat extrem de dur la imaginile postate. "Ai mers prea departe, e nefiresc să faci așa ceva. Și pentru ce? Ce vrei să demonstrezi?", i-a scris unul. "Nici nu înțeleg unde e farsa", i-a scris un altul.  

IMAGINILE din GALERIA FOTO nu mai au nevoie de niciun comentariu!


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL