Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

I-a dispărut nepotul acum doi ani. A auzit un zgomot în pod şi a urcat să vadă - adevărul, teribil!

Monday, 05 December 2016, 15:11 Sursă: REALITATEA.NET

DyQuain Rogers a fost văzut ultima oară în noiembrie 2014, când a părăsit casa în care locuia cu bunica sa, Zanobia Richmond, doar cu un sac, după ce a primit un telefon. Băiatul avea 21 de ai şi şi-a lăsat în urmă telefonul mobil, portofelul şi cheile.

Femeia a anunţat poliţia de dispariţia nepotului său, care a venit şi a cercetat casa, deşi nu se ştie dacă au verificat şi podul. Autorităţile cred că băiatul a revenit acasă după ce a fost dat dispărut, a urcat în pod şi s-a sinucis acolo, el fiind găsit cu alte haine decât cele purtate când a dispărut. Medicul legist susţine, scrie AOL News, că podul reprezintă locul propice pentru mumificare, băiatul fiind găsit de bunica sa după ce aceasta a auzit un zgomot în pod.   

Rogers terminase o şcoală tehnică, era pompier voluntar şi lucra ca asistentul managerului la o pizzerie. Rudele susţin că nu avea gânduri negre, dar cu o zi înainte de dispariţia sa, pe 31 octombrie, a scris pe Facebook "Am avut cel mai mare ghinion în ultima vreme".Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL