Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Hunedoara: Trei persoane au murit, după ce au fost prinse sub un mal de pământ

Saturday, 04 November 2017, 13:00 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Cei trei muncitori care lucrau sâmbătă la un pod de cale ferată în zona Peştera Bolii, la intrarea în municipiul Petroşani, au decedat după ce au fost prinşi sub un mal de pământ, a declarat inspectorul şef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog, potrivit Agerpres.

UPDATE ORA 17:52 Toate cele trei victime decedate, sâmbătă, după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste ele în timp ce lucrau la reabilitarea unui pod de cale ferată din zona Peștera Bolii, au fost scoase la suprafață de pompierii militari,

---------------------------------------------------------------

”Avem două autospeciale trimise la fața locului și o ambulanță SMURD. Una dintre victime este prinsă până la brâu de pământ, iar celelalte două sunt acoperite în totalitate, se acționează pentru extragerea lor de sub malul de pământ. Se lucrează pentru consolidea malaului de pământ, pentru că riscă să se prăbușească peste salvatori”, a declarat purtătorul de cuvânt ISU Hunedoara, transmite Realitatea TV.

Persoana decedată avea vârsta de 58 de ani și era din județul Bacău.

Totodată, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că șansele ca celelalte două persoane să fie în viață sunt foarte mici.

”Minisiunea de salvare nu este una ușoară. Șansele ca persoanele acoperite de pământ sunt foarte mici. Toată operațiunea este concentrată pe salvarea celor doi”, a declarat Raed Arafat.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL