Coronavirus - România: 29620 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HTC One M8: Toate detalii despre noul HTC

Wednesday, 26 March 2014, 12:00 Sursă: REALITATEA.NET

Știm cu toții că la nivel global, HTC a avut o strategie de marketing nu foarte bună. Poate însă ce iese din tiparul normalității este lucrul de care avea nevoie producătorul. Sau poate doar produsul a fost într-adevăr atât de bun, încât marketing-ul nu a mai fost atât de important. Îmi vine greu să cred că este așa, ci mai degrabă sunt de părere că HTC a oferit consumatorilor anul trecut, un smartphone după ”chipul și imaginea Apple”.

Mai exact un dispozitiv ce beneficiază de o carcasă metalică și integrează un layout mai simplist pentru sistemul de operare Android. Ideea a fost bună, atât de bună încât o mulțime de publicații l-au decretat smartphone-ul anului pe vechiul HTC One. Probabil pe bună dreptate, mulți dintre cei care au făcut acele topuri aveau așteptări similare cu cele de la Apple, de la producătorii dispozitivelor cu Android.

Anul acesta HTC a îmbunătățit rețeta cu un dispozitiv mai subțire, mai greu, cu un ecran puțin mai mare și o performanță mai bună. E drept, este aceeași măsură pe care a aplicat-o și Samsung pentru Galaxy S5. Însă de ce a așteptat HTC aproape o lună de la terminarea târgului de tehnologie pentur a lansa acest dispozitiv. Ei spun că nu a fost gata la timp, noi spunem că această așteptare este menită să ne orientăm privirile tot asupra lor, la săptămâni bune după ce concurența a spus ce avea de spus, și a arătat ce avea de arătat. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL