Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

HOROSCOP. Poţi avea încredere în el? Cei mai mincinoşi bărbaţi, în funcţie de zodie

Friday, 27 July 2018, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

Iată care sunt cei mai mincinoşi nativi ai zodiacului.

Berbec

Berbecul minte oricând cu zâmbetul pe buze. Este bun la minciuni şi se foloseşte de această „calitate” ca să iasă cu bine din comflicte sau pur şi simplu ca să facă impresie bună. Nu eşti singura victimă a minciunilor lui. Minte şi la serviciu, şi în cercul de prieteni, şi în familie. Uneori te şi miri de ce minciuni poate să inventeze doar ca să facă o impresie bună.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni este un mare mincinos. Se pricepe la cuvinte, la comunicare şi ştie să exagereze fără să te prinzi, la fel cum ştie să te mintă în faţă în timp ce se uită în ochii tăi cu cea mai inocentă expresie. Când vede că are succes va continua să te mintă de câte ori are nevoie fără să simtă niciun fel de remuşcare. Trebuie să îl cunoşti foarte, foarte bine ca să-ţi dai seama când minte.

Leu

Leul este unul din marii mincinoşi ai zodiacului. Minciunile lui sunt menite să-i impresioneze pe cei din jur astfel încât să aibă parte de cât mai multă admiraţie, de cât mai multe laude, chiar dacă nu le merită. De obicei, persoanele apropiate, care îl cunosc foarte bine îşi cam dau seama când minte. Dacă şi tu îţi dai seama, ai face bine să nu îl dai de gol în faţa prietenilor.

Fecioară

Dacă te iei după comportamentul lui de bărbat responsabil şi serios, ai zice că nu este capabil să spună vreo minciună cât de mică. De fapt, Fecioara se pricepe la minciuni şi nimeni nu îşi dă seama când le spune. De asemenea, ştie să se prefacă, să joace un rol, aşa că poţi să-l cunoşti de ani de zile şi să nu ştii cu adevărat cine este. 

Scorpion

Nu prea este adeptul minciunilor în relaţie, dar când e nevoie mai spune şi el câte una. Se întâmplă de obicei în situaţii de criză, când simte că te poate pierde dacă nu inventează imediat o minciună bună. Şi de obicei minciunile îi ies pentru că ştie să se prefacă foarte bine dacă o face pentru o cauză importantă. E greu să-ţi dai seama când te minte şi să fii sigură că va nega chiar dacă ai probe clare. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL